Alle brød stekes i steinovn. De «fribakte» brødene, som legges direkte på den varme steinen får en egen smak. Formbrødene får sin særegenhet som en følge av tiden og behandlingen de får.
Vi har 4 brødtyper, loff og baguetter.
Klikk her for å bestille våre brød.
- Grovbrødet som er det groveste vi tilbyr. Smaker godt med f. eks brunost, leverpostei og sild.
- Kornbrødet med en anelse av nøtter. Dette har hele frø som kan være harde. Pass tennene!
- Landbrødet er halvfint. Du får fram ekstra smak når du rister det – selv når det er ferskt!
- Havrebrødet har vi kommet opp med etter oppfordring fra dere. Det har blitt et populært brød. Halvfint som sine to «halvsøsken». Dette har vi spekket med skollede havregryn.
- Rundstykkene formes av brøddeigene. Vanligvis lager vi dem fra «familien halvfin».
- Loffene får også en egen smak fra prosessen og ovnene.
- Baguetter. Slik jeg mener de skal være. Slik jeg husker dem fra bakeriene i Frankrike, i Meribel, på 90-tallet.