bakerietivaldres-utsalg.jpg

Før bakeeventyret videre

Drømmer du om å skape, utvikle, kna, bake og heve for å vise fram ekte kvalitetshåndverk?  Med andre ord; Bakeriet i Valdres er til salgs til riktig person! Er det deg?  En gradvis overtakelse vil være mulig.

 

Håndverksbakeriet i Valdres: Grunnmuren er solid på plass

Bakeriet i Valdres er i 2023 det ledende håndverksbakeriet i Valdres og skal være det foretrukne valg blant heltids- og fritidsinnbyggere.

Vi har gjennom de ni årene vi har eksistert, bygget grunnmuren til et levedyktig håndverksbakeri. Nå ønsker vi å bringe det inn i neste fase gjennom å få med nye, ambisiøse folk på laget. Tiden er inne for å hente ut enda mer potensial i markedet. Dette mener vi kan gjøres gjennom å tilføre mer ressurser for å vokse videre, eller ved å satse mer på utsalget vårt i Aurdal.

Den rette bakeren gis muligheten til å utvikle Bakeriet i Valdres til nye høyder. Dette med mulig støtte fra nåværende eier i en mer tilbaketrukket rolle. Som Helge (eier) sier selv; du blir ikke alene for jeg kan være med til jeg henger i et horn på veggen - om du vil. Dette eventyret synes vi fortjener en engasjert baker/driver som drømmer stort, og vil skape ytterligere resultater og godt håndverk. 

Mulighetene er mange

Det aller viktigste for Helge er at bakeeventyret fortsatt skal eksistere og spinne videre. Derfor er mulighetene mange og videreføringen av bakeriet kan komme i mange former.

Det kan være aktuelt med investor (-er) med langsiktig perspektiv og hjerte for fremtiden i Valdres og som vil være med å finansiere den videre reisen. Behovet for investor (-er) vil konkretiseres sammen med den nye bakeren/driveren.

Et delt eierskap, der nåværende eier fortsatt er med på eiersiden er også en variant. Kombinasjoner med investorer osv. er også en av mange muligheter.

Se prospekt for detaljer, marked, økonomi og prognoser. 

 

Kontaktinfo

Helge Gjerdalen Holte 

911 03 631

helge.holte@icloud.com